Hur installerar jag en BMW E46 Vindavvisare?

BMW E46 är det organ som utformar linjen för BMW 3-serie bilar med tillverkningsdatum mellan 1999 och 2006, däribland BMW konvertibler. En vindavvisare håller vind och smuts kommer in i kupén i en cabriolet medan toppen är nere. Installera en vindavvisare på en E46 BMW 3-serie Cabriolet erbjuder en interiör uppgradering och tar bara mellan 10 och 15 minuter att göra. Instruktioner
1

Lägre suffletten, lämnar lagring lock bakom baksätet nackstöd ca 3 inches öppna. Lokalisera ett hål i paneler på undersidan av förare och passagerare sidorutor av E46 baksätet för senare installation av bladregel.
2

Skjut skjutreglarna på vardera sidan av vindskyddet till upprätt position. Dra åt tumskruvarna under bultarna så att de är tillräckligt stram för att hålla skruvarna i upprätt läge.
3

Utöka bladregel utåt på passagerarsidan. Låsa den på plats med handtaget uppåt. Håll förarsidan bult i sitt ursprungliga läge.
4

Utöka de två bakre fästena som finns på baksidan av deflektorn och dra åt tumskruvarna. Dessa fästen omfattar passa under konvertibla locket du tog i steg 1.
5

Stå på förarens sida av fordonet. Håll vindavvisare och infoga bladregel att du förlängas i steg 3 i passagerarsidan hålet noterade i steg 1.
6

Sänk avböjaren så den ligger plant i baksätet området, med toppen av deflektorn pekar mot baksätet. Sätt i de bakre fästena på plats genom den 3-tums öppning av lagring lock för suffletten.
7

Rada upp förarsidan bladregel med dess motsvarande hål. Skjut bladregel i hålet och vrid den mot fordonets front.
8

Skjut tillbaka skjutreglarna på varje sida för att låsa vindavvisare på plats. Stäng suffletten s lagring lock för att säkra vindskyddets bakre fästena på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97347.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.