Hur man tar bort Trim på en 1960 Cadillac

1960-talet var det glansdagar stora Cadillac sedaner, med stilistiska exteriörer komplett med fenor bakre ändar. Inredningen var också starkt stiliserad med metall och trä trim över instrumentbrädan och panelerna. Tyvärr har många Cadillacs från denna tid inte var väl omhändertagna under åren och deras invändiga paneler har lidit på grund av det. Ta bort dessa paneler är det första steget i en restaurering projektet, som panelerna måste tas bort för att få tillgång till många andra delar. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wrench in
Razor
Visa fler instruktioner
1

Drive 1960 Cadillac i garaget. Utför inte denna reparation i det fria. Placera Cadillac i "Park" och dra i nödbromsen innan du stänger. Töm Cadillac ut helt, ta ut eventuella golvmattor och även tomma ut handskfacket
2

Öppna handskfacket och lokalisera Phillips skruvar som håller fast gångjärnen på båda sidor.. Ta bort skruvarna från gångjärnen, dra sedan locket handskfacket ner och ut. Ta bort de två skruvarna på toppen av kaviteten och placera dem på ett säkert ställe. Öppna de främre luckorna och avlägsna skruvarna längs kanten på instrumentbrädan, där dörrpanelerna täcka upp dem när de är stängda. Ta sedan bort de fyra skruvarna på den främre delen av instrumentpanelen nära vindrutan. Arbeta en platt skruvmejsel runt hinnan av instrumentbrädan tills den dyker upp och du kan dra bort det för hand.
3

Skjut framstolarna hela vägen tillbaka för att exponera den främre fästskruvar. Ta bort varje bult med en skiftnyckel, skjut sätena utanför rälsen. Dra sätena ur bilen och placera dem åt sidan. Ta bort den bakre bulten på sätesskenorna att ta bort dem från golvet i Cadillac. Arbeta ett platt huvud runt sömmarna av paneler på A, B, och C pelare. A-stolpen är den främre pelaren, B i mitten och C-stolpen är den sista pelaren i det inre av Cadillac.
4

Skruva loss handtagen från headliner av varje dörr. Använd platt skruvmejsel för att vika metalldekor strålen utanför headliner tyget runt taket i Cadillac. Gör detta med dörrarna öppna för det mesta rum. Dra headliner tyg på sin plats och dra om från taket. Det ska limmas på, så du kan behöva ta en rakkniv på tyget för att få bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97627.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.