Hur man ansluter till en 745i med en iPhone

BMW 745i är en i den tyska biltillverkaren linje av fullstora lyxbilar, och, som sådan, och har ett antal praktiska funktioner som gör att du kan ansluta till någon av de nyaste mobila teknologier, inklusive Apples iPhone. Den 745i: s iDrive-systemet gör att du kan navigera genom din iPhone kontaktlista och ljud spellistor utan att ständigt titta ner på telefonen och riskera ditt liv när du kör. iPhone ansluter sömlöst till din BMW via iDrive och visar viktig information till höger längs dess viktigaste bildskärm. Instruktioner
1

Slå på din iPhone och slå på Bluetooth genom att välja "Inställningar> Allmänt> Bluetooth" och växla växla till "ON". Detta gör att du kan ringa samtal med hjälp av telefon-ikonen på din 745i ratt.
2

Anslut din iPhone till USB-porten placerad till vänster på din 745i s handskfack med iPhone USB-sladd. Addera 3

Tryck ner iDrive-ratten i mitten av konsolen för att aktivera iDrive displayen till höger om din ratt. Din iPhone s spellistor och konstnärer kommer att visas på skärmen.
4

Använd iDrive-ratten eller rattens pilknapparna för att bläddra igenom spellistor, artister och låtar. Tryck på telefonen knappen på ratten och använd iDrive kontrollratten för att bläddra igenom kontakterna och ringa telefonsamtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97417.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.