Hur man installerar en Autometer Air & bränslemätare

En Autometer luft bränslemätaren kan du övervaka luften innehållet i din motor, så att du kan se till att luftblandningen är inte alltför rika eller alltför mager. Bränslet meter delen av mätaren mäter bränsletrycket inuti motorn, vilket bidrar mätaren ge en mer fullständig bild av förbränningen. Du kan justera din motor om du ser att din luft eller bränsletrycket är avstängd, så att du kan hålla din bil presterar så bra som det kan. Du kan installera en Autometer bränslemätare själv. Saker du behöver
14 gauge elektrisk tråd
eltejp
sidavbitare
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Vrid motorn och koppla bort den negativa batterikabeln.
2

Tillträde O2 sensorn genom att dra tillbaka någon av eltejp som kan finnas och leta efter en mörklila tråd. Använd 14 gauge tråd för att ansluta Autometer mätare till en strömkälla. Skala den lila ledningen med avbitare och skala av ström-ledningar från luften bränslemätaren. Vira trådarna samman och linda eltejp runt dem för att säkra dem.
3

Anslut den svarta kabeln från mätaren till fordonets chassi för en mark. Du kan använda en mutter eller en bit av fordon ram för att ansluta jordledningen till. Se till att kabeln inte faller in i motorn.
4

Anslut den röda ström-ledningar från Auto Meter mätare till en 5 volt säkring innanför säkringsdosan som ansluts till bilens batteri. Montera mätaren luft bränsle med hjälp av medföljande fästen. Du kan behöva göra ett hål i instrumentbrädan för att montera mätaren.
5

Anslut den negativa batterikabeln och din luft bränslemätare borde arbeta. Om inte, kontrollera dina anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97606.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.