Hur man installerar en Dash Mat

Ett streck matta kan skydda bilens instrumentbräda från blekning orsakad av solljus och UV-strålar. Det kan ge din dash en makeover genom att gömma repor eller andra fula skador. Det kan också bidra till att förbättra estetiken genom att minimera uppkomsten av damm. Du kan köpa ett streck matta från bilens tillverkare eller från en automatisk leverans butik. Vissa företag gör streck mattor i en mängd olika färger och tyger som är anpassad storlek för din bil. Instruktioner
1

Köp ett streck matta. Kontrollera att mattan passar din bil genom att köpa en som är gjord för bilens år, märke och modell. Om du har lagt till några eftermarknaden ändringar instrumentbrädan, fråga en säljare om hjälp för att avgöra om en premade streck matta passar din bil eller om du kommer att behöva ha en skräddarsydd.
2

bort instrumentbrädan mattan ur förpackningen och ligger den på en plan yta natten. Detta kommer att hjälpa den lösa på plats och släta ut alla veck som resulterade från den viks i rutan. Addera 3

Rengör instrumentbrädan. Det måste vara fritt från damm, smuts, skräp och eventuella tillbehör innan du installerar mattan. Se till att ytan är helt torr.
4

Placera streck mattan på instrumentpanelen och flytta varje del av den till sin rätta plats. Böja eller vika delar som måste manipuleras för att passa din dashboard. Var noga med att den passar ordentligt.
5

applicera limmet eller kardborrband som medföljde streck matta på instrumentbrädan. Om din matta kom med en stor remsor eller fyrkant av självhäftande material, skär den i mindre bitar som var ungefär lika stor som en fjärdedel. Gör det kommer att se till att du har tillräckligt med lim för varje avsnitt av instrumentbrädan mattan, medan en ruta täcker endast en sektion. Lyft försiktigt upp mattan en liten del i taget för att tillämpa remsorna. Se till att limmet fastnar på instrumentbrädan.
6

Tryck mattan på plats på de självhäftande remsorna en liten del i taget. Kontrollera flera gånger att mattan stannar i rätt läge och dras spänd.
7

Titta på din färdiga mattan och vara säker på att det sitter ordentligt. Justera den vid behov genom att försiktigt ta bort en del från sitt klister och flytta den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97339.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.