Hur Till Flytta Limma på Tint Från Bil Windows

När det blir dags att byta nyans på ditt bilfönster, är du förmodligen redan medveten om att processen kommer att innebära skalar av gamla nyans. Du kanske inte vet, men att det kommer att finnas en rest av lim som finns kvar i fönstret när du har färgton skalas bort. Du måste få allt detta lim innan du installerar nya fönster färgton. Saker du behöver
Svart plast (rulle eller soppåsar) katalog Sprayflaskor (2) katalog Hushåll diskmedel
Vatten
Koncentrerad ammoniak
Skyddande andningsmask
Stålull , superfina
rakblad skrapa
Pappershanddukar
Glasrengöringsmedel
Visa mer Instruktioner
1

planerar att göra limmet bort på en varm, solig dag och parkera bilen i direkt solljus. Detta är nödvändigt så att du kan använda solen för att värma limmet på vindrutan så att den lättare kan tas bort.
2

Skär svart plast soppåsar till storlek så att den passar över utsidan glaset i fönstret som du tar bort limmet. Blanda en lösning av hett vatten och tvål, och fylla en sprayflaska med den. Spraya utanför fönstret ordentligt och snabbt täcka den med plast. Jämna ut rynkor i plasten så att den ligger plant mot fönstret.
3

Skär mer plast för att passa insidan av fönstret, och skära lite extra plast för att ligga ner och skydda det inre av fordonet. Sätt på skyddsmask.
4

Fyll en sprayflaska med ammoniak, och sedan spraya generöst över limmet kvar på insidan av fönstret. Placera plast för det inre fönstret upp mot fönstret, pressning och utjämning den så att den fångar upp ammoniak och förhindrar avdunstning. Parkera bilen med fönstret vänt direkt mot solen under en timme.
5

Rengör limmet nu när det är uppvärmt och mjukt. Peel tillbaka lite plast i taget, sprutning mer ammoniak på limrester och skrubbning med stålull. När du har slutfört hela fönstret, ta bort all plast från båda sidor och rengöring av glaset med hushållspapper och fönsterputs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97076.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.