Hur man konstruerar LED-bakljus

För bil aficionados, är en bil mycket mer än en form av transport. Lägga LED bakljus till ett fordon ger den extra tjusningen den behöver för att förvandla den från ett sätt att komma runt staden till en statussymbol. LED bakljus ger omedelbart en extra touch av elegans till alla fordon, och du kan bygga egna bakljus själv. Saker du behöver
skyddsglasögon och handskar
Mini skruvmejsel
(ABS) plast
Värmekanon
Drill
LED lampor
Lim
Motstånd
Lödkolv
Trailer kabelstammen
svart silikon
Silikon pistol
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna från de lätta innehavare på din bil med en skruvmejsel. Ta ljuset innehavare från bilen och dra av plastfilmen från lamporna.
2

Form i ABS plast till plattor i form av ett bakljus med en värmepistol. Hetta upp plasten jämnt med en värmepistol för att förhindra deformation.
3

Skapa ett mönster av hål under de plastplattorna som du bildade i det föregående steget. Skapa mönstret att spegla bromsljusen av fordonet också. Borra hål i plåten samtidigt som storleken på lökarna och storleken på hålen är lika.
4

Applicera en liten mängd lim till slutet av varje glödlampa och sätt sedan bygga i hålen du borrade i plattan i föregående steg. Sätt en glödlampa i varje hål och löda motståndet till lysdioden.
5

Wire lyser lampan genom att ansluta de färgade trådarna i lysdioden till fordonets ledningar av samma färg.

6

Placera de LED-lampor på bilen och fäst dem på fordonet med en silikon pistol att tillämpa svart silikon lim på ytan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97628.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.