Hur man tar bort den Knob Transmission Shifter på en Toyota Pickup

Shifter knoppar på Toyota pickups kan ersättas med eftermarknaden rattar, oavsett om en enkel uppgradering eller byta en flisas eller bruten knopp. Eftermarknaden rattarna är ett sätt att anpassa din bil och kan även höja värdet på din bil eftersom det inre utseendet är viktigt för andrahandsvärdet. Ta bort vredet transmission växelreglage i Toyota pickups kräver endast grundläggande verktyg och fem till 10 minuter i tid. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

starta bilen och bromspedalen. Skjut skiftenheten vredet till inställningen närmast bakdelen av trucken. Detta kommer att hjälpa dig komma åt shifter s monteringsaggregatet. Aktivera parkeringsbromsen sedan stänga av pickup.
2

Leta monteringsaxeln på baksidan av ratten. Detta kommer att vara placerad i en vinkel, som pekar tillbaka mot den bakre delen av fordonet. En Phillips skruvmejsel i monteringsaxeln att ta bort fästskruven vid dess ände
3

Slide. Var noga med att inte tömma skruven som du kommer att behöva använda den för att installera ersättande ratten.
4

Vrid ratten moturs för att ta bort den ur hållaren. Om pickupen är en äldre modell, kan ratten sitta fast på. Var inte rädd för att använda en del våld för att få ratten löst.
5

Ta bort den lilla brickan i botten av växelreglaget axeln. Detta kommer att ersättas med ett som medföljer den nya ratten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97317.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.