Hur man tar bort en 1994 Ford F-150 Steering Wheel

Ta ratten från en Ford F-150 brukade vara ganska lätt, tills krockkuddar börjat bli standardutrustning. Nu finns säkerhetsfrågor för att göra med - ta bort en airbag kan vara en svår process. Den måste hanteras försiktigt, annars riskerar exploderar krockkudden och orsakar skada och /eller skada på fordonet. I det här fallet är projektet fordonet en 1994 Ford F-150, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
Flathead skruvmejsel
Torx-skruvmejsel
1/2-tums Ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare Tool Review
Visa mer instruktioner
1

Pop huven och använd en skiftnyckel för att koppla bort minuspolen från batteriet, ta sedan bort pluspolen. Låt fordonet att sitta i fem minuter för att reservkraft att försvinna.
2

Reach bakom baksidan av ratten och använda skruvmejsel för att bända loss plastskydden på baksidan. Använd Torx-skruvmejsel för att ta bort skruvarna under locket.
3

Dra krockkudden framåt från ratten. Koppla bort airbag sele från krockkudden och försiktigt bära airbag, uppåt, bort från fordonet. Ställ krockkudden ned framsidan upp på en statisk-fri arbetsyta.
4

skruva isär centrumbult på ratten med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Montera avdragaren ratten på ratten så att mitten av avdragare är placerad på mitten av rattstången, exacly där bulten var att du bara bort.
5

Dra ratten avdragare med 1/2-tums Ratchet och uttag tills ratten dyker upp i kolumnen. Ta avdragaren ratten från hjulet med 1/2-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97186.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.