Hur man installerar en Pontiac Vibe Dashboard Omslag

Dashboard täcker kan vara en riktig livräddare för insidan av din nya Pontiac Vibe. De håller solen och damma av och förlänga livet och skönheten i ditt fordon. Dashboard täcker är enkel och lätt att installera, och kan verkligen göra en skillnad i livet för din Pontiac Vibe. Saker du behöver
Dashboard täcker
kardborreband eller annat bindemedel (om det behövs) katalog Skruvmejsel (om det behövs) katalog fuktig trasa
Fordon Protectant
Visa fler instruktioner

1

Välja en instrumentpanel täcker är förmodligen den viktigaste delen av att få en installerad i din Pontiac Vibe. Utformningen av Vibe innefattar en längre främre ände än de flesta bilar, vilket gör instrumentbrädan området längre och djupare, så en specialtillverkad panelfront är avgörande. Mest bil eller anpassade butiker för ett antal olika instrumentbrädan covers och egna böcker för att beställa din nya instrumentpanelen locket. Mest täcker komma i en mängd olika tyger och färger, med alternativ för anpassade kombinationer för en extra avgift. Var noga med att beställa din nya instrumentpanelen täcker så snart som möjligt, eftersom det kan ta en stund att levereras till dig.
2

När du har din nya instrumentpanelen täcker, måste du förbereda din dashboard. Ta en fuktig trasa och torka alla damm och smuts borta som kan ha samlats på instrumentpanelen. Du kan också använda ett fordon Protectant till din Pontiac Vibe instrumentbräda innan täcker det som extra skydd. Se till att din dashboard är fritt från hinder eller andra främmande material som kan orsaka skada när luckan tillämpas.
3

bort instrumentpanelen locket ur förpackningen och placera den på instrumentbrädan. Var noga med att helt vika den och lägg den platt att kontrollera för korrekt passform. Locket kommer sannolikt att ha några veck eller rynkor som kommer att arbeta sig ut i tid. Locket ska vara speciellt utformad för att passa din Pontiac Vibe, så några små justeringar borde vara nödvändigt. Flytta locket runt tills det sitter säkert på instrumentbrädan. Du kan nu använda kardborre eller annat fordon-säkra lim på locket om du vill, för att säkerställa att den inte flyttas eller glider.
4

När du väl har installerat din instrumentpanel täcker, ta bilen för en kort tur för att kontrollera säkerheten i locket. Titta på omslaget och vara säker på att det inte rör sig eller flyttas medan du kör på ett normalt sätt. Om locket glider, stoppa i ett säkert område och sätt tillbaka locket. Om locket sitter säkert på plats och inte flytta, då din nya instrumentpanelen locket passar korrekt i din Pontiac Vibe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97017.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.