Hur får Uconnect för min 2007 Dodge Nitro

Den Mopar Uconnect Systemet är ett Bluetooth-tillbehör för Dodge och Chrysler fordon. Systemet var tillgängligt som en fabrik option på Dodge och Chrysler fordon från och med 2007 års modell. Om din 2007 Nitro inte kom med Uconnect funktionen, kan du besöka en Dodge återförsäljare för att köpa systemet och har det installerat och synkroniseras med din Nitro radio. När du gör detta, kommer du att kunna aktivera och ställa in Uconnect systemet att ringa handsfree-samtal. Instruktioner
1

Hitta en Dodge återförsäljare i ditt område. Kontrollera din lokala listor eller använd behändigt "Hitta en återförsäljare" verktyg på den officiella Dodge hemsida. Ange ditt postnummer för att hitta kontaktinformation för Dodge återförsäljare i ditt område.
2

Ring Dodge återförsäljare och be om service och delar avdelning. Tala med en representant och fråga om Uconnect för din 2007 Dodge Nitro. Berätta företrädaren du vill ha Uconnect installerat. Fråga hur mycket dealern avgifter för systemet och för installation.
3

Kontakta annan Dodge återförsäljare för att jämföra priser, om så önskas. Genom att ringa andra återförsäljare i ditt område och jämföra priser, kan du kanske få en bättre affär på Uconnect systemet.
4

Boka tid med återförsäljare för att få systemet installerat. Företrädaren kan behöva beställa systemet om han inte har det i lager. Om detta är fallet, kan du behöva boka en ny tid några dagar senare, när systemet är satt att komma fram. Be försäljaren att guida dig genom processen för att inrätta och aktivera
5

det Uconnect systemet med din mobiltelefon. Om du inte har tid för detta, eller om givaren är ovillig att hjälpa dig, kan du ställa in systemet upp själv.
6

Push "Telefon"-knappen på din Uconnect nyckelbrickan till börja aktivera funktionen. Speak "Set Up" efter pipet. Speak "Phone Pairing" sedan "Koppla en telefon."
7

Öppna Bluetooth-gränssnittet på din mobiltelefon. Detta är vanligtvis nås via "Inställningar" eller "Connection"-menyn. Om du har problem, kontrollera telefonens bruksanvisning. Proceduren varierar från telefon till telefon.
8

Välj "Sök efter enheter" på Bluetooth-menyn. Välj "Mopar" och ange koden "0000" för att ansluta telefonen till Uconnect systemet.
9

Tryck på "Telefon"-knappen på Uconnect systemet och tala det telefonnummer du vill ringa. Speak "Avsluta samtal" när du har talat färdigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97507.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.