Hur installerar jag en Grant Ratt?

Grant rattar är en populär estetiska och prestanda uppgraderingen. Hjulen är enkla att installera med monteringssatser, som är tillgängliga för en mängd olika märken och modeller. En Grant hjulet kommer att göra din inredning ser unik, kan ersätta en slitna hjulet för en uppgraderad utseende och kan också göra din bils hantering må bättre om du installerar ett mindre hjul. Dessa är också billigare än många av de andra märken av rattar på marknaden. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Grant hjul
Grant Hjuladapter
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batterikabeln som går till minuspol på batteriet. Ta ditt hjul lager styrning. Förfarandet varierar beroende på märke och modell. Vissa bilar har plast kuddar ratt som måste bändas bort så att du kan komma åt den stora centrum muttern som håller på hjulet till rattstången. Äldre, klassiska bilar kan kräva att ratten tas bort från beståndet navet först.
2

Avlägsna hubben om den inte är integrerad i ratten. För att ta bort det, använd ett uttag och en spärrfunktion för att lossa centrum muttern. Du kan behöva använda en förlängning på sockeln för att nå muttern i navet. Ta navet. Om det inte lossnar fritt, använd en avdragare ratt att ta bort den.
3

Koppla ledningarna tutan från hornet knappen. Installera Grant kram adaptern på bilens ratt. Montera större centrum muttern som håller navet på plats och dra fast den med sockeln.
4

Installera existerande horn ledningar på Grant navet. Detta kommer att variera beroende på märke och modell samt ratten som du använder. Hjulet kan komma med en bit ståltråd som används för att anpassa hornet ledningar till Grant hjulet.
5

Installera Grant ratten på navet adaptern med de medföljande sexkantsskruvar. Hjulet ska också komma med lämplig storlek sexkantsnyckel. Se till att skruvarna är ordentligt åtdragna.
6

Anslut hornet tråden på baksidan av den medföljande Grant hornet knappen. Installera tutan genom att trycka hårt nedåt mot öppningen i mitten av ratten. Kör bilen så att hjulet är rakt. Om den är installerad i en vinkel, ta bort den stora centrum muttern och flytta hjulet tills det sitter rakt när hjulen pekade rakt fram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97286.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.