Hur man ansöker Färgton till Truck Windows

Använda en nyans till din lastbil fönster tjänar två huvudsakliga syften: det skyddar de inre ytorna från direkt solljus, minskar färgen bleknar, och det ökar privatliv för både förare och passagerare. Tillämpa nyans innebär att placera en mörk monterad film på insidan av de tonade rutorna. Den nyans film som används är känslig, och om inte tillämpas korrekt, kan ha veck och bubblor som kommer att förstöra utseendet på ansökan. Använda ett kit som innehåller färdigskurna filmarken hjälper i ansökningsprocessen, dock, vilket eliminerar många av de steg som ingår i montering arken och undvika många av orsakerna till dåliga tillämpningar. Saker du behöver
Commercial lim remover
Streak-fönsterputs
Sugskrapa
Skruvmejsel
Tint film Fönster lösning
toning kit
värmepistol
Show Fler Instruktioner
1

Spraya kommersiella lim remover på eventuella fönsterdekaler att ta bort dem. Låt remover att bo på dekalen, lossa bindningen mellan dekalen och glaset. Använd en ren trasa för att avlägsna överflödig remover från glaset. Peal dekalen utanför fönstret när det börjar dra bort. Rengör fönstret inifrån och ut med hjälp av en gummiskrapa med en strimma-fönsterputs. Använd en skruvmejsel för att ta bort allt som blockerar åtkomst till fönstret yta såsom fönster-monterade bakre bromsljus.
2

Spraya fönstret med film-lösning. Placera sidan av fönstret färgton blad utan lim för att specifikt fönster på den våta ytan. Sidan med limmet har en bit av skal-off papperet som skyddar limmet. Ta bort eventuella luftbubblor under Färgtoning arket genom att torka av ytan av arket med en gummiskrapa.
3

Contour nyansen exakt för att passa genom att gå över ytan av arket med en värmepistol . Håll pistolen ca 3 inches från arket och tillföra värme snabbt till nyans, som arbetar värmen från kanterna av färgtonen mot centrum. Värmen kommer att krympa materialet på plats. Klipp bort överflödigt nyans överlappar kanterna på glaset med en mattkniv.
4

Avlägsna skyddspapperet från filmen. Spraya limmet med filmen lösning och därefter spraya insidan av fönstret. Avlägsna färgton från utsidan av fönstret och omvandla det till insidan, med den vidhäftande sidan av filmen mot den våta fönsterytan. Efter krympningen från värmepistol, bör det passar exakt till kurvan i fönstret.
5

Spraya placerade filmen med filmen lösningen och sedan gå över ytan av fönstret med skrapan ta bort några luftbubblor. Låt filmen torka helt för att slutföra nyans placering. Upprepa processen för andra fönster i trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97361.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.