Hur man ansluter Mätare flygbränsle

En luft bränslemätaren mäter lufttrycket och oljetryck i motorn när den är igång. Denna mätare är bra att ha så att du kan övervaka förändringar i din motor temperatur och tryck och förhindra en blåst motor eller orsakar delar inte fungerar från överhettning. Du kan installera ett bladmått bränsle till din bil i några få enkla steg. Saker du behöver
1/8NPT
platt skruvmejsel
roterande verktyg
Visa fler instruktioner
1

Placera fordonet i "Park" och stänga av motorn. Lås upp kåpan genom att trycka på "Hood Release"-knappen eller dra i en spak Huvlås. Prop huven öppnas med hjälp av fordonets motor propping stav. Koppla den negativa batterikabeln från bilens batteri.
2

Anslut den vita kabeln från nätaggregatet tråd av luft bränslemätaren till belysningen säkringen i säkringslådan. Anslut den svarta kabeln till marken av fordonet, anslut orange kabel till tändspolen genom att föra in kabeln i terminalen för spolen och sätt den röda power kabeln på den positiva sidan av bilens batteri.
Sida 3

Sätt en slang som medföljde luft bränslemätare på baksidan där det finns en koppling. Kapa slangen och sätta en "T"-adapter i den. Klipp en annan bit av slangen och anslut en bit i varje sida av "T" montering. Dra den nedersta raden till bränsle regulatorn porten. Anslut en slang till toppen av "T" montering och dra den till utjämningstanken.
4

Använd ett roterande verktyg för att göra ett hål i instrumentpanelen som är lika med storleken på din luft bränslemätaren. Placera mätaren i hålet och fäst den med en medföljande monteringssats. Anslut den negativa batterikabeln och din luft bränslemätare är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97605.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.