Hur man tar bort den Chevy Truck konsol

Konsolen på en Chevrolet lastbil sitter mellan framstolarna . Den används som ett förvaringsutrymme för CD-skivor , band och diverse andra varor , men också som en plats för fabriken att dölja ledningar för lastbilen . Om du behöver komma åt något av det ledningar , måste du ta bort konsolen från Chevrolet lastbil så att du kan få åtkomst. Om du gör det tar ungefär en timme , men det kan göras med några verktyg . Saker du behöver
3/8-tums ratchet , förlängning och Hylsnyckelsats
Nylon brytjärnet
Visa fler instruktioner
1

Unbolt framstolarna från golv med 3/8-tums ratchet och uttag . Använd dina händer för att luta sätena framåt och dra ut kabelnätet som förbinder sätena i golvet . Dra varje säte ur lastbilen individuellt och sedan placera dem åt sidan .
2

Sätt ribban nylon bända mellan den stora svarta fickan precis under instrumentbrädan och själva konsolen . Dra tillbaka brytjärnet att dyka upp i fickan och ta bort den från konsolen .
3

Koppla ledningarna till mittkonsolen kabelnätet med hjälp av händerna . Dra upp den matta trim på den främre delen av konsolen med hjälp av händerna .
4

Dra konsolen mot baksidan av lastbilen och sedan ta ut den ur bilen .
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97439.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.