Instruktioner för en Digatron DT-34 Triple Gauge

Racing en bil kan vara spännande, men du behöver rätt utrustning i bilen för att få de andra spelarna i ditt bakifrån. Om du letar efter ett sätt att få mer information om resultatet för din bil, är det Digatron DT-34 Triple Guage en elektronisk skärm som du kan installera i din bil. Denna enhet kommer att visa dig information såsom varvhastighet varv per minut och inre temperatur. Instruktioner
1

Slå på din bil för att automatiskt ge ström till Digatron och slå på enheten. När du börjar köra, kommer du se information som visas på skärmar nästan omedelbart. Den Digatron DT-34 har en valfri IR-sändare som kommer att läsa när du passerar start /mållinjen och ger en rättvisande varvtid på en av bildskärmarna. Om infraröd sändare installerades med enheten, kommer det automatiskt programmeras att arbeta med skärmen. Tryck på "Max /Mode"-knappen för att bläddra igenom tillgängliga data, inklusive varv per minut
2

, avgastemperatur, topplock temperatur, hastighet och aktuell varvtid. Varje objekt visas på en av de skärmar tillsammans med en indikation på vilken typ av läsning är det. Om du inte ser vad du letar efter, fortsätt att trycka "Max /Mode" tills du har läsningen du vill.
3

Tryck på "Review /Exit" knappen helst att dra upp tidigare varvet resultat. Tryck på "Up" eller "Down" pil medan du kör ett varv för att gå igenom föregående varv. Om varvet som visas för närvarande är det bästa varv, kommer tiden att blinka för att indikera detta. Genom att trycka på "Max /Mode" knappen kan du bläddra dig igenom de maximala värdena för det aktuella varvet visas, inklusive RPM och temperatur. Tryck på "Review /Exit" för att återgå till övervakning läge.
4

Håll "Review /Exit" knappen och "Setup"-knappen nere samtidigt under minst en sekund, släpp sedan. Tryck på "Setup"-knappen en gång för att radera minnet på enheten. Genom att trycka och hålla "Max /Mode" knappen och "Light"-knappen i minst en sekund kommer stänga av enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97463.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.