Hur man installerar en Radar Detector

Vissa radarvarnare är mer sofistikerad än andra. Många modeller kräver anslutning av endast två ledningar - mark och makt. Andra sorter kräver anslutning av fler trådar samt beståndsdelar. Om du tror att du har kompetens att installera en radar detektor själv, här är några enkla steg att följa. Saker du behöver
Radarvarnare
Buntband
Kabelgenomföringar
Multiuse Skruvar
Skruvmejselsatser
Silikon
Variabel hastighet borrar
avbitare
Avbitare
Visa fler instruktioner
Salatens förberedelser
1

Läs instruktionerna som följer med detektorn. . Gör ingenting förrän du förstår instruktionerna
2

behöver följande verktyg:. Borr, skruvar, avbitartång, silikon, stroppar, skruvmejsel, slipsar tråd och /eller kabelstrumpa

3

Öppna radar detektor ask och se till att du har allt du ska ha.
4

Undersök insidan och utsidan av din bil till platser för komponenter i detektorn. Du vill att mottagaren ska gå på en plats som är lätt ses från förarsätet. Se till att det inte finns några hinder - detta inkluderar armarna när händerna är på ratten. Vanliga platser för mottagaren är askkoppen ställning, hängande från under instrumentbrädan, eller på solskyddet.
5

Inspektera bilen för att bestämma de bästa platserna för de övriga komponenterna i detektorn, som omfattar sensorer för fram-och bak på bilen. Instruktionerna kommer att ge dig några idéer. Återigen, se till att det inte finns några hinder i någon av de platser som du väljer. Kom ihåg att radarn inte penetrera metall och laser kan inte tränga igenom plasten.
Installation
6

Montera komponenterna i de platser som du har valt. Använd skruvar för att montera objekt säkert till en metallyta. Du kanske upptäcker att du behöver fästen att montera objekt säkert.
7 trådar

Kör från komponenter placerade i fronten på bilen genom motorrummet till brandväggen. Välj en genomföring redan på plats på väggen och trä trådarna genom det till passagerarutrymmet. Knyt trådarna prydligt tillsammans eller trä dem genom en plast vävstol för att skydda dem.
8

Route kablarna från komponenterna i baksidan av fordonet genom bilen till passagerarutrymmet.
9

Montera mottagaren och anslut kablarna från komponenterna till mottagaren.
10

Tap ström från säkringen blocket och marken till en ren metallyta.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/96984.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.