Hur man installerar ett vakuummeter på en Chevy Colorado

Chevrolet Colorado levereras med en fabrik mätare kluster monterad i instrumentpanelen, men ingenstans i klustret betyder visar mängden vakuum som motorn drar. En vakuummätare kan berätta hur bra din Colorado motor fungerar, samt hjälpa dig att spara på gas körsträcka genom att köra mer konservativt. För att installera en av dessa mätare, behöver du en speciell kit, och cirka 30 minuter av din tid. Saker du behöver
Vakuummeter Själv kit
skruv
Rakblad
Drill
Visa fler instruktioner
1

Pop huven. Lokalisera vakuumledningen på baksidan av insugningsröret i mitten av motorrummet. Skär vakuum linjen i mitten med rakblad.
2

Sätt i T kopplingen från vakuummätaren kit i mellan de två skurna halvor vakuum linje du bara klippa. Installera sedan den nya vakuum linje med kitet på den återstående sträckan av T kopplingen. Kör vakuumledningen genom motorrummet på hylsan på förarens sida av brandväggen genom bromsförstärkaren. Skär en liten skåra i gummitätningen med rakblad och sedan köra vakuum linje genom genomföringen in i hytten.
3

Montera vakuummätaren till instrumentbrädan med hjälp av de självgängande skruvarna och en borr. Installera vakuumadapter ur satsen på baksidan av mätaren, tryck sedan vakuum linje från brandväggen på adaptern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97554.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.