Hur man installerar en bil Extender Seat Belt

Överviktiga individer kan finna sin nya bil säkerhetsbältet för att vara obekväma eller bindande. I stället för att lida av obehag, eller köra på ett osäkert sätt, installera en universell förlängare bilbälte. Dessa bil säkerhetsbälten extenders är lätta att installera i någon bil eller lastbil. Saker du behöver Review, Universal bilbarnstol bälte extender
Säkerhetsbälte extender hårdvara
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Installera en bil Seat Belt Extender
1

Köp en universell bil extender säkerhetsbälte från en av flera källor på nätet, t.ex. Wesco Performance eller JC Whitney. Dessa kommer i 6-tums och 12-tums sorter. Välj den typ som kommer att skapa den bästa passform bilbältet för dig. Var noga med säkerhetsbältet extender kommer med all nödvändig hårdvara såsom muttrar och brickor.
2

hitta slutet av säkerhetsbältet i bilen som är fäst vid dörrkarmen eller sitsen. Detta är inte det uppfällbara änden av säkerhetsbältet, men i stället en fast montera ände. Det bör fästas med en skruv och mutter montering.
3

Ta bort muttern och brickan från den fasta bilbältet bulten med en justerbar eller fast storlek skiftnyckel. Sätt den böjda änden av säkerhetsbältet förlängare på bulten och ersätta den bricka och mutter. Böjningen bör göra bältet förlängare röra sig bort från väggen av bilen där bulten kommer ut. Dra åt muttern väl.
4

Skjut bulten medföljer säkerhetsbälte extender montering genom den andra, platt, sida av extender. Sedan satte det genom metallen del av den befintliga bilens säkerhetsbälte. Detta är den del som tidigare var fäst vid bulten på korgramen. Bulten bör placeras med platt huvud sidan vänd in mot sätet. Detta kommer att förhindra repor eller skador på bilbarnstolen eller förarens kläder.
5

Placera brickan på bulten går igenom både bältet förlängare och bältet själv. Skruva fast muttern ordentligt på bulten med skiftnyckeln. Säkerhetsbältet extender är nu installerad i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97012.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.