Hur Dye Säten Automobile Läder

Läderklädsel är de mest lyxiga typer av sittplatser i en bil. Läder småningom bleknar och slitna områden kan inte matcha andra delar av lädersäten. Använda ett färgämne för att få tillbaka färgen på lädret, eller att ändra dess färg, är inte svårt eller dyrt. Lär dig hur att färga säten bil läder och förbättra eller förändra utseendet på din bils interiör. Saker du behöver
Sem tvål
Sem läder prep
Gray instegsskydd pad
Paint
Microfiber handdukar
Gamla lakan (för trasa)
Visa mer instruktioner
1

Rengör lädret med SEM tvål och en microfiber handduk. Torka tvålen bort med en ren handduk, skilt från det som används för att applicera tvål. Låt ytan torka.
2

Ansök SEM läder prep med en grå instegsskydd pad. Använd tröskelskyddet pad att jobba lädret prep på ytan jämnt, som om slipning lädret. Tröskelskyddet pad gör lädret tråkig och kunna jämnt acceptera ny färg. Rengör lädret igen efter användning av läder prep. Addera 3

Placera ett gammalt lakan över alla områden som inte ska målas, men det är nära nog att sätena för att fånga sprutdimma från färgen . Öppna dörrar och fönster för maximal ventilation medan målning.
4

Skaka burken med SEM klassiska päls färg väl. Vrid munstycket att spruta vertikalt eller horisontellt, beroende på vilket sätt du känner dig mest bekväm. Håll burken 6 till 8 inches från läder yta.
5

Spraya ett tunt skikt av färg på hela ytan. Låt detta skikt torka helt, ca 30 minuter, innan en ny kappa. Applicera så många lager som behövs för att färga lädret och få önskat färgresultat. Vänta 24 timmar innan du sitter på sätena, även om färgen känns torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97290.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.