Hur du anpassar en bil Trunk

Även om vissa individer bakluckan på sin bil är helt enkelt en plats att lagra reservdäcket och diverse nödutrustning för bilen, för andra en trunk är en rymlig miljö som väntar på att fyllas med anpassade eftermarknaden tillbehör, inklusive högtalarsystem, säkerhetssystem, förstärkare, tv-apparater, inbyggd kylare och mer. Anpassning kan ta en mängd olika vägar enbart baseras på personliga preferenser. Saker du behöver
Handhållna borr Billiga 3 tums tippade skruvar
2-by-4 trämaterial
Cirkelsåg
Skyddsglasögon
Arbete handskar
Klädsel (mattan eller på annat sätt) med velcro stöd
brukskniv
Padding (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Bestäm exakt hur du vill anpassa din bil trunk. Bygga högtalare ramar för högtalare, ett ställ för din förstärkare, ett fall för en mini-fridge, eller något annat du kan komma med. Köpa förbrukningsmaterial från din lokala hem förbättring butik. 2-by-4 trä är det enklaste att använda för att bygga ramar, så köp en lämplig längd baserat på vad du tror att du behöver för att bygga din ram. För längden på din ram
2

Mät och virket kapas ner till storlek. Att rama in sidan högtalarlådor, mäta högtalarlådor själva och skär en ram för att passa in i det inre av stammen. Använd reservdäcket depression finns i de flesta trunkar till dynan och ramen i ett utrymme för förstärkare eller en motor för ett kylskåp eller tv, med ledningar går varhelst du tycker passar (t.ex. runt det inre av stammen, eller ner genom stammen och under bilen).
3

Skär alla trä ner till storlek med cirkelsåg. Sätt på dig skyddsglasögon och arbetshandskar innan du använder sågen. Håll trä stadigt i ena handen och manövrera sågen med den andra. Låt inte träet rör sig medan du sågar, eftersom detta kan få skivan att sparka tillbaka.
4

Slutför ramarna och montera dem i bilen genom att skruva in dem i ramen på bilen eller stammen. Sätt i högtalarlådor (eller andra tillbehör) inuti. Använd stoppning för att skapa en säng att vila ramarna på. Skär ner till storlek med en mattkniv. Täck ramarna och andra områden med klädsel som du väljer, och använd kardborrband strippning att hålla klädseln på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97348.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.