Hur man installerar en Folding Jump Seat

Fällbara hoppa säten är en beprövad konstruktion och har producerats i nästan tre decennier nu. Jump säten är tillverkade av de starkaste rankningen poly-fiber tyg, som garanterar stabilitet och hållbarhet. Dessa platser kan användas som en täckmantel, och också tjäna syftet att sekundära lätta klädsel. Denna klädsel tenderar att matcha inredningen i bilen och dess installation är mycket enkel. De är lätta och kan vara löstagbar eller fast. Du kan välja enstaka sittplatser eller flera alternativ sittplatser baserat på det tillgängliga utrymmet. Saker du behöver
Verktygslåda
Jump seat
Visa fler instruktioner
Komma igång
1

Bestäm var du vill placera hoppa sätet. Vanligtvis hoppet sätet är placerat i en position mellan tanken och hjulhuset. Du måste ta bort den lilla bulten här, vilket är väldigt lätt att se. Nå upp mot toppen av denna tanken och sedan dra nedåt och FRAMÅT.
2

Ta bort skruvarna och sitskonsolen, som har en bifogad sittdyna. Detta kommer att säkerställa att du har möjlighet att placera hoppet sätet i fordonet när det passar dig. Addera 3

Montera sätet. När du installerar ett hopp sits, bör du komma ihåg att hålla den i en vinkel. Stolen ska då slå med öppen näve så att du inte tar bort någon av de linjer som är kopplade till tanken. Du bör också vara noga med att inte rycka tanken ut mycket långt. Detta kan leda till avstängning av bränsleledningarna eller kan orsaka brott i de små plast bröstvårtor av tanken.
4

Konfigurera hoppa sätet omfattar anpassningen av ryggdyna och ersätta de återstående skruvarna att se till att sätet kommer inte ut. Dra sitsen något att se om installationen utförts korrekt.
5

Lägg ett säkerhetsbälte till hoppa sätet för ökad säkerhet för dem som använder den.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97126.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.