Instruktioner om Making Bil Seatcovers

Din sittunderlag design och exakta instruktioner sömnad kommer att variera beroende på hur din bilbarnstol är formad, hur stor den är och om du gör en skräddarsydd sittunderlag eller ett sittunderlag som passar de flesta typer av säten. Oavsett vilken typ av sittunderlag du gör, du vill exakta mätningar av din bilstol, massor av tyg och en symaskin. Mätning

Innan du börjar bör du mäta din bilbarnstol så att du vet hur mycket tyg du behöver. Mät-och baksidan av ryggen stöd och över sätet. När du har spelat dina mått, tillsätt ca 1 3/8 tum på alla sidor för fållen.

För en anpassad sittunderlag, kommer du vill göra separata "ärmar" för din bilbarnstol förarstol dyna, ryggstöd och huvudstöd (om tillämpligt). Addera Custom Fit
p Om du vill göra klädslar som är skräddarsydd för att passa endast din bilbarnstol , kommer du att använda din exakta sittplats mätningar som mall. Om du kan ta stolen ur bilen, kan det vara lättare att få noggranna mätningar och passform.

För en anpassad sittunderlag, kommer du vill göra separata "ärmar" för din bil stolens sittdyna , ryggstöd och nackstöd (om tillämpligt).
Universal Fit
p Om du vill göra klädsel som kan passa olika typer av bilbarnstolar, du 'll vill använda ett stretchigt tyg (möjligen en spandex blandning), och i stället för att göra en "hylsa" med en fram-och en baksida, men du vill göra en Cover för framsidan av din plats, sy sedan dra sladdar på locket som kommer att sträcka runt baksidan av sätet och håll luckan på framsidan. Addera Sewing

När du har måtten för din klädsel, du ' ll vill klippa längden på klädseln över tyget bredd. Sedan placera tyget på sätet och markera var dina hemlines och nedskärningar måste vara.

Vänd tyget på din symaskin så fel är vänd utåt. Att sy två delar av din sittunderlag tillsammans, eller göra dina fållar, ska du vända enligt en 3/8-tums sömsmån och göra ett veck i tyget så att du vet var du ska sy. Därefter översöm sömmarna ner. Ju tyngre material du arbetar med, desto längre kommer du vill göra din översta sömmen.

När dina tygbitar sys ihop, kommer du vill testa montera klädseln på din plats att se om du behöver göra några justeringar. Om din sittunderlag glider på lätt, bör du vara medveten om att det faktiskt kan vara för stor, och rynkor när du sitter på den. Den sittunderlag bör passa väldigt tätt till din sittplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97222.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.