Hur man designar en anpassad skinnklädsel

När du utformar en anpassad skinnklädsel för din bil, kommer din personliga stil återspeglas inthe färg och andra unika funktioner som du väljer. Håll hållbarheten av design och material i åtanke så det är lockande men kommer också sist. Oavsett om det är för en lastbil, skåpbil eller sportbil, kan din egen skinnklädsel vara ett uttryck för din unika personlighet. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket pengar du vill spendera på din inredning. Medan du kan leta efter de bästa priserna för din design, med en massa färger, kommer material eller komplicerade mönster ökar kostnaden för den färdiga produkten.
2

Bestäm vilka färger du vill att din skinnklädsel vara. Bestäm om du vill att färgerna som matchar bilens exteriör, färger som användes i fabriken interiören, eller helt olika färger. Läder kan färgas till nästan vilken färg och nyans som du väljer. Färger som turkos, blått och gult var ganska typiska interiör färger i 1960 och 1970 medan svart, brun och grå är typiska interiör färger för bilar i 1990-talet och 2000-talet.
3

Bestäm vilken typ av läder du vill. Läder alternativ som sträcker sig från mjuk och obehandlade för snäva och bestruket kan användas för fordonsindustrin inredning. Tänk på hur mycket slitage på insidan av din bil kommer att få och välja den typ av läder du vill detta. För interiörer som kommer att få mer användning, kan en belagd eller förseglade läder vara det bästa valet eftersom mindre färgning och skador uppstår.
4

Bestäm var du vill placera lädret i din inredning. Traditionellt är läder som används för säten och armstöd. Andra ställen att överväga att sätta läder i din inredning är mittkonsolen, instrumentpanelen och dörrpanelerna.
5

Rita ut några designer för din inredning. Designen kan vara traditionell eller mer unik. Några alternativ att överväga är där sömmarna i lädret kommer att bli, om du vill ha mönster som lågor eller ränder i läder, eller om du vill ha en basfärg med accenter i en annan färg. Ju mer komplicerade konstruktionen är, desto mer kan det kosta.
6

Bestäm om du vill ha brodyr på skinnklädsel. En traditionell plats för läderinteriörer att vara broderade är på huvudet vilar i framstolarna. Nästan vad som helst kan broderas på nackstöd som namn, specifikationer motor eller fordonsindustrin emblem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97349.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.