Viktgränser på Van hissar för funktionshindrade

Anpassat van lyfter ger frihet och rörlighet för handikappade . Men när man väljer en hiss , måste användaren vara medveten om viktgränser på lyften och välja rätt lyft för deras säkerhet och komfort . Vikt Överväganden

När du väljer en hiss , anser den sammanlagda vikten av den person , rullstolen och eventuella tillbehör såsom syre tankar . Om den sammanlagda vikten är under 600 pounds , är en enarmad lyft tillräcklig . Om den sammanlagda vikten är mellan 600 pounds och £ 800 , en dubbel - arm lyft behövs för säkerheten . Om den sammanlagda vikten är över 800 pounds , är en vanlig kommersiell rullstolslyft inte lämpligt .
Enarmad rullstolslyft

En enarmad rullstolslyft är mindre , hindrar inte sidoluckan och tar upp mindre utrymme inuti fordonet . Det är ett bra val för en funktionshindrad person att köra med en följeslagare eftersom den mindre hissen inte stör de vridbara och luta funktioner passagerarsätet . En enarmad hissen har en kapacitet på cirka 600 pounds .
Dual - Arm rullstolslyft

En duell - arm rullstolslyft har en 800 - pound vikt kapacitet eftersom den har två hydrauliska armar som stöder hissen . Det tar dock upp mer utrymme inuti fordonet , blockerar ingången till sida och stränga restriktioner för passagerarsätet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97499.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.