Hur slutar jag motorljud från en Amp?

En bil ljudförstärkare ökar spänningen i den audio AC-signal från bilstereon. Eftersom bilar har en fristående elsystem, herrelösa DC pulser (t.ex. de som kommer från motorns tändsystem) kan infiltrera förstärkareffekt supply.To förhindra dessa pulser från att visas i förstärkarens utsignal, måste du välja dem från förstärkarens strömkälla. Ett effektivt sätt att göra detta är att koppla en elektrolytisk kondensator parallellt med förstärkarens elledningarna. Saker du behöver
500 mikrofarad elektrolytisk kondensator
elektrisk tråd
Elektriska tång
Crimp-typ ringkabelskor
Automobile med installerad ljudförstärkare
Skruvmejsel
Visa mer Instruktioner
1

Klipp två bitar av tråd och band en halv centimeter av isoleringen från ändarna av varje. Placera en ring terminal över i slutet av varje tråd, och crimp terminalerna till varje tråd ände.
2

Lossa och ta bort förstärkarens negativa kraftskruven matningsklämma. Koppla bort den negativa terminalen trådringen från förstärkaren. Addera 3

Lossa och ta bort förstärkarens positiva kraftskruven matningsklämma. Koppla den positiva polen trådringen från förstärkaren.
4

Placera ena änden av den första tråden på förstärkarens positiva strömförsörjningsterminal, och ersätta den positiva skruven strömförsörjningen. Dra den positiva skruven nätaggregatet så att den håller ringen terminalen tätt till förstärkarens strömförsörjning terminal.
5

Placera ena änden av den andra kabeln på förstärkarens negativa strömförsörjningsterminal, och ersätta den negativa strömförsörjning skruv. Dra den negativa skruven nätaggregatet så att den håller ringen terminalen tätt till förstärkarens strömförsörjning terminal.
6

Lossa och ta bort skruven caps från kondensatorn terminaler. Placera den positiva ström-ledningar och den fria änden av den första tråden på positiva kondensatorn terminalen, och ersätta och dra åt pluspolen skruven.
7

Placera den negativa kabeln och den fria änden av den andra tråd på den negativa kondensatorn terminalen. Sätt tillbaka och dra åt minuspolen skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97285.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.