Hur man tar bort en Toyota Trucks Interior?

Nästan alla Toyota lastbil interiörer är gjorda av grå eller brun delar som inte är svåra att ta bort. En person kan ta bort interiör från en Toyota trunk, med undantag av den främre bänk i äldre modell Toyotas, vilket kan ta två personer. Interiören består av sätena, konsol, matta, headliner och baksäte, om lastbilen är en förlängd hytt. Du kan ta bort det inre på mindre än fyra timmar. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Ratchet
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Unbolt sätena från golvet med hjälp av en spärr och 17 mm uttag. Det finns en bult på varje ben av sätet. För elektriska framstolar, skruva isär dem från golvet och dra kablaget under stolen innan du försöker dra ut den ur bilen. För bakre säten bort den nedre halvan av sätet som beskrivs. Dra ryggstödet uppifrån och hoppar ut från den bakre väggen. Det finns inga skruvar som håller den till lastbilen väggen.
2

Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort tillbehör från taket. Ta solskydden, galgar och ljus kupol. Försiktigt bända headliner ifrån taket när alla tillbehör avlägsnas. Böjning headliner för mycket kan orsaka headliner ombord att knäcka, som inte kan repareras. Vinkla headliner så det kan passa ur en ytterdörr.
3

Använd en spärrnyckel med en 8 mm hylsa för att ta bort mittkonsolen från Toyota truck. Bänd försiktigt den omgivande plastbitar från mittkonsolen när du har tagit bort bultarna. Dra konsolen ur lastbilen.
4

Skruva blecket plattor från botten av dörrarna. Dra mattan upp från golvet. I nya Toyota-truckar, kan den främre av mattan under streck har Velcro håller den på plats. Dra alla mattan ur Toyota.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97501.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.