Hur man installerar ett Glowshift Gauge Air Fuel

En Glowshift luft bränslemätare ger en ljusstark LED display för övervakning av de olika förhållanden flygbränsle för din motor. Motorn kommer ständigt förändras lufttrycket från mager till rik och kommer att visas färgglatt. Luften bränslemätare är viktigt att ha om du vill se hur effektiv motorn är. Saker du behöver
Wrench
Trådskalare
Eltejp
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet och stänga av den. Öppna din huva och ta den negativa batterikabeln från batteriet med hjälp av en skiftnyckel.
2

Dra den röda kabeln från Glowshift luft bränslemätare till en 12-volts strömkälla. Du kan installera kabeln kraftkälla till en positiv tråd som kan slås på och av med tändningen på fordonet. Addera 3

Dra den gula ledningen från din Glowshift spårvidd till den positiva anslutningen på batteriet. Skala av gula ledningen i slutet så att tråden är uppenbarad och linda den runt den positiva polen på batteriet. Efteråt, placera positiva batterikontakten över den gula tråden och fäst den på plats.
4

Dra den gröna kabeln från Glowshift mätaren till syresensorn signalen av ditt fordon. Se bilens specifika handboken för syresensorn signalen plats. Använd en kabelskalare att strippa tråden skyddshöljet från slutet av den gröna tråd och band en del av isoleringen bort av syresensorn tråd av din vehicle.Twist samman trådarna och linda in dem i eltejp för att säkra dem. Du kan också sätta in den gröna ledningen i selen där syresensorn ansluter till.
5

Anslut den svarta kabeln från mätaren till marken av ditt fordon. Detta bör vara en omålad yta. Du kan även skicka den negativa kabeln till den negativa polen på batteriet och linda den runt den. Anslut den negativa batterikabeln och dra åt den med nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97614.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.