Auto Interiör Installationsinstruktioner

Stora mängder solljus är en fiende till din bil Interiör. Värmen från solen orsakar blekning och sprickbildning så att trimma arbetet blir tråkigt, spröd och torr. Fordon som sitter i solljus och är oskyddade av ett garage eller parkeringshus lida mest. Installera nya inredningen i din bil eller lastbil kommer att ge den en ansiktslyftning och uppdatera insidan utseende. Dashboard trim finns i många nyanser av träfibrerna samt metalliska färger. Saker du behöver
Gummihandskar
Isopropylalkohol
Pappershanddukar
Självhäftande promotor
Hårtork (tillval)
Visa fler instruktioner
1 < p> Lägg ut bitarna från ditt trim kit. Beställ en automatisk trim kit av märke och modell på din bil eftersom alla bitar är färdigskurna till storleken för ett visst fordon.
2

Sätt på gummihandskar.
3

Häll isopropylalkohol på en pappershandduk. Gnid det område där du installerar auto trim med alkohol. Ta bort allt damm och skräp och eventuella bindestreck skyddsmedel som är blanka. Håll tillämpa alkohol tills instrumentbrädan är ren.
4

Applicera lim promotor för de områden du rengöras. Arbeta snabbt eftersom varje paket kommer att torka upp inom två minuter om den inte används. Ta bort gummihandskar och kassera dem.
5

Placera trim i solljus under 1 minut till något varmt bitarna och ger flexibilitet. Om du inte arbetar i varmt väder eller det finns ingen solen skiner, placera bitar av trim på en plan yta och värma dem med en hårtork i ett par minuter. Peel limmet
6

backade bort en trimningsstycke och placera den på instrumentbrädan. Fortsätt peeling och fastnar hela inredningen på instrumentbrädan utan att trycka dem på instrumentbrädan men knappt röra instrumentbrädan.
7

Rikta en trimningsstycke och tryck sedan på beklädningsdetalj ordentligt på instrumentbrädan. Upprepa med varje beklädningsdetalj.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97583.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.