Hur man tar bort ratten på en 1995 Chevy Pickup

Över tiden, kan beståndet ratten i en 1995 Chevrolet pickup bli riktigt slitna, och även irriterande att använda. Svaret är att ersätta det med antingen en eftermarknad modell eller en ny stock del, men att göra det, måste du ta bort det gamla. Det innebär också att ta bort airbag, vilket kan vara svårt att göra. I det här fallet är projektet fordonet en 1995 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
skruvnyckel som
Små blad skruvmejsel
Ratt avdragarsatsen
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven och koppla bort minuspolen från batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Låt fordonet att sitta i 30 minuter innan du börjar arbeta med krockkudden.
2

Placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till läget på. Vrid ratten 90 grader medurs från rakt fram positionen. Hitta det lilla hålet på baksidan av ratten. Placera skruvmejsel i hålet och skjut den framåt, som dyker krockkudden ur den sidan av hjulet.
3

Vrid hjulet 180 grader moturs. Placera skruvmejsel i hålet och skjut den framåt, som dyker krockkudden ur den sidan av hjulet. Airbagen kommer att dyka upp i hjulet i dina händer, dra ut kabelnätet som leder in i krockkudden. Ta krockkudden från fordonet och ställa det uppåt på ett säkert ställe, borta från all statisk elektricitet.
4

skruva isär centrumbult på ratten med 1/2-tums Ratchet och uttag . Sedan bult avdragaren ratten till ratten med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra centrum muttern på avdragaren tills ratten dyker upp i kolumnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97217.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.