Hur man tar bort den inre dörrpanelen på en Ford Crew Cab

Oavsett om det är dags att installera ny dörr högtalare, arbeta med motorer power fönster eller byta ut ett dörrhandtag, de har alla samma första steget: Ta bort dörrpanelerna. Och även om det verkar vara en svår uppgift i början, det är verkligen inte svårt att ta bort den bakre dörrpanelerna som kan göras hemma med enkla verktyg. I det här fallet är projektet fordonet en 2009 Ford F-250 pickup, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
platt skruvmejsel
3/8-tums Ratchet och uttag
Visa fler instruktioner
1

Öppna luckan och placera bladet i platt skruvmejsel mellan dörrpanelen och reflektorn vid basen av dörren och vrid skruvmejseln till pop reflektorn ut genom dörren. Avlägsna skruven sitter bakom reflektorn med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

Placera platt skruvmejsel mellan fönstret brytarhuset och dörrpanelen, sedan vrida handtaget för att smälla fönster brytarhus ut genom dörren och dra ut det med händerna om du behöver extra kraft. Avlägsna skruven sitter bakom fönstret switch med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Ta dörrpanelen längst ned och skjut upp vertikalt för att lossa klämmorna på dörr. Dra panelen inåt bort från dörren sakta och luta den en aning. Koppla alla kablage till dörren manuellt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97154.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.