Hur installerar jag en 1969 Mustang Headliner?

Återställa klassiska fordon såsom en 1969 Ford Mustang kan vara en rolig och givande hobby. Det kan även vara lönsamt med lämpliga kunskaper och resurser. Den hobby kan också vara en mycket frustrerande, men, framför allt när de utför en installation eller en uppgradering för första gången. Nästan alla klassiska fordon behöver interiör uppgraderingar någon gång, speciellt när det kommer till headliner, vilket är den inre innertaket. Saker du behöver
Trim lim
Assistant (tillval) katalog Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla bitar av inredningen som förhindrar installation av innertaket. De exakta punkter som behöver tas bort beror på modell och skick Mustang. Typiskt objekt som klädkrokar, visir och ljus kupol måste tas bort. Konsultera Mustang bruksanvisning om du behöver hjälp med det här steget.
2

Lyft upp innertaket så att den böjda kanter line up med kurvorna i Mustang interiören. Har din assistent hålla headliner på plats, låt den främre halvan av innertaket hänger ner. Coat sidan av innertaket som kommer att fästa i taket med ett tunt lager av trim lim. Tryck här sidan av headliner tillbaka upp och tryck upp det så att det gör fast kontakt med taket i Mustang. Håll den på plats tills limmet fäster på taket. Du vet att limmet har fäst vid framsidan av innertaket sitter på plats utan att du håller den där.
3

Låt den bakre halvan av headliner att falla och belägga sidan av att hälften av innertaket som kommer att fästa i taket med trim lim. Du kanske vill ha din assistent hålla den främre halvan av headliner upp för att förhindra att den nyligen torkad lim från skalar. När du har tillämpat limmet headliner, skjuta upp och tryck på den så att limmet rockar taket i Mustang. Håll denna halva på plats tills limmet torkar.
4

Återanslut alla inredningsdetaljer objekt som du tog bort i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97478.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.