Hur man tar bort lufthålen på en Silverado Pickup

Luftventilerna av ditt fordon är ledningarna till din A /C och värmesystem, som hjälper dig att svalna eller värmas upp, beroende på vilken tid på året. De får mycket användning, och de kan få en avsevärd mängd grime byggt upp på dem, vilket gör dem ser grov och otäck. Ett sätt att lösa problemet är att ta ut ventilerna och rengöra dem, vilket gör dem ser gott som ny. I det här fallet är projektet fordonet en 2001 Chevrolet Silverado. Processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Platt-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Start på passagerarsidan av fordonet. Placera skruvmejseln mellan luftgallret och instrumentbrädan och tryck det in i sömmen.
2

Vrid skruvmejseln att smälla ventilera ut instrumentbrädan. Den andra vent på passagerarsidan av instrumentbrädan kommer ut på samma sätt.
3

Placera foten på bromspedalen, satte nyckeln i tändningslåset, vrid nyckeln till " på "-läge, och sätta växelspaken i den lägsta möjliga växel. Luta kolumnen till sitt lägsta läge. Detta gör att du kan ta loss ramen runt radion, som innehåller lufthålen.
4

Dra streck bezel ur instrumentbrädan med händerna. De två luftventiler är monterade på infattningen.
5

Sätt växelspak tillbaka i parkeringsläge, luta kolonnen tillbaka och slå av tändningen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97116.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.