Hur man byter en BMW Wheel Performance Styrsystem

Vid byte av en BMW ratt med en annan typ, se till att den nya ratten är kompatibel med airbagen i det befintliga. När genomföra denna uppgift, följ dessa riktningar utan att avvika eftersom krockkudden systemet inte har någon tolerans för statisk elektricitet eller likspänning och kunde gå av utan förvarning och orsaka fysisk skada. Det är säkert bara som riktad. Saker du behöver
Torx bits
Flathead skruvmejsel
stjärnskruvmejsel
Ratt avdragare
Proper-sized uttag för ratt mutter (de är olika storlekar på olika BMW) katalog
Visa mer instruktioner
1

Få säkerhetskoden för radion, eftersom det kommer att vara inaktiverad i detta förfarande. Koppla bort batteriet och låta bilen stå i minst 15 minuter innan du fortsätter så kretsarna somnar och skingra sin laddning.
2

Ta bort skruvarna från baksidan av ratten där de går in i krockkudden - generellt behöver Torx bits för detta. Lyft luftkudden upp försiktigt bort de två gula kablarna med en svart rand fäst påsen. Det kommer att finnas två trådar för horn, är en en jord och den andra en varm tråd som går in i rattstången. Ta marken. Tryck ned plaströret som rymmer den varma tråden och vrid den åt vänster för att låsa upp den. Dra det rakt ut. Avsätta luftkudden, nedåt.
3

Ta bort muttern som håller ratten. Med hjälp av en avdragare ratt ta bort ratten.
4

Montera det nya hjulet, med särskild hänsyn till den upphöjda plastbiten som inrymmer hornet tråden. Det finns ett hål i mitten av hjulet för detta upphöjda lappar. Orient hjulet så denna pjäs kommer att glida genom hålet i hjulet när du installerar det. Montera muttern på kolonnen och dra åt den.
5

Håll nära krockkudden till kolonnen och bifoga tutan varm tråd genom att plaströret och försiktigt föra in den i hålet i ratten. Samtidigt som du trycker ner, vrid den åt höger för att låsa den på plats. Fäst kabeln hornet marken till botten av luftkudden. Nästa fästa båda återstående gula ledningarna till luftkudden och lägga påsen på plats. Installera skruvarna från baksidan för att fästa luftkudden.
6

Anslut batteriet --- anslut positiva inlägg först, anslut sedan den negativa inlägg.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97022.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.