Hur man tar bort en dörrpanel Från en 1995 GMC 1500 Truck

De dörrpanelerna på en 1995 Chevrolet Silverado är konstruerade för ett arbete lastbil, med stora armstöd och stora växlar. Om du vill ta bort dörren högtalarna, måste du ta bort de paneler, vilket kan vara svårt på grund av de stela clips som håller dem på plats. Om du har en interiör verktyg klipp bort, det gör processen mycket enklare och kan göras hemma. Saker du behöver
skruvmejsel
Interiör clip borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren och dra av den triangulära inre panelen motsatta sidan spegeln med händerna. Använd skruvmejsel för att bända bort infattningen runt dörrhandtaget.
2

Placera interiören klippet borttagningsverktyg mellan dörrpanelen och dörren i nedre hörnet av panelen. Känn runt med verktyget för att hitta den inre klämman som håller panelen på dörren, och sedan bända dörrpanelen bort med hjälp av verktyget. Runt omkretsen av dörrpanelen
3

Work , ta bort clipsen en i taget. När du släpper fler och fler klipp, kommer du att kunna dra tillbaka panelen med händerna och se nästa klipp ner banan, vilket gör det lättare att få verktyget runt klippet. Ta bort alla klipp på panelen tills den är helt bortkopplad från dörren.
4

Lossa innerbelysningen ledningar i hörnet av dörrpanelen (med händerna) om din bil är utrustad med en. Lyft sedan luckan upp mot innertaket och Dra luckan bort från dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97216.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.