Hur du binda din Universal Covers Car Seat?

Med den tid de flesta människor tillbringar i sina bilar, täcker sits hjälpa till att skydda den nya kupén eller dölja skadan redan skedd. Klädslar personifiera och dekorera en bil. Vissa klädslar isolera sätena, ger ökad värme på vintern och en svalare yta på sommaren. Installera klädslar tar mindre än en halvtimme. Med några tips, få bästa passform för att hålla stolsklädseln bekväma och skyddande. Gränser för Universal Sadelöverdrag

Läs tillverkarens anvisningar innan du påbörjar installationen. Mest universella klädslar passar inte över armstöd och kanske inte fungerar med alla typer av säkerhetsbälten. Universal klädslar passar inte varje säte. Du kan behöva justera universell klädsel regelbundet.
Förberedelser

sittunderlag Installationen kommer att gå smidigare i bra ljus. Om möjligt, välj en solig dag och parkera bilen utomhus. Ha en ficklampa och en mattkniv i handen.

Du måste ta bort nackskyddet innan du installerar de flesta stilar av covers soffsäte. Dra sittunderlag tätt över sätet, rycka och utjämning den från toppen av sätet till botten.
Seat Cover Installation

Placera ficklampan i foten väl, som syftar till undersidan av sitsen så att du kan fästa remmar eller band ovanför baren eller sladdar att hålla klädseln från att störa Stolinställning mekanismer.

Line sittunderlag fogar upp med kanterna på sitsen. Center klädseln över stolens rygg och sits området. I vissa modeller av sittunderlag, kommer det att finnas slingor under bottenflikar av sittunderlag. Den SeatCoversUnlimited hemsida råd att sätta band genom öglorna och styra banden och sittunderlag viftar genom vecket mellan ryggstödet och sätet delen av bilbarnstol. Kör banden genom matchande loopar under fliken på framsidan av klädseln och knut banden ordentligt.
P Om den universella sittunderlag kommer med remmar eller klipp, bifoga dem under sitsen. Dra dem tight och länka S-klippen tillsammans eller tryck kardborrebandet ordentligt.

Dra banden och fäst kardborreband eller haka i krokarna under seat.The universella sittunderlag ties och remmar tjänar till att hålla klädslar tätt på sätena.

Använd verktyget kniv för att göra små hål i klädseln uppradade med fästen för nackstöd. Sätt tillbaka nackstödet. Nu har du så nära en perfekt passform som du kan få med universella klädslar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97218.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.