Hur man installerar Lammskinn Sadelöverdrag i en Ford Taurus

Bilar kan komma med alla möjliga olika inredningsmaterial, från tyg till läder. Problemet är, på sommaren, kan lädersäten få outhärdlig, eller kanske de trasa platser är slitna och behöver reupholstery. En snabb lösning för dessa problem är att installera en uppsättning av lammskinn klädsel i bilen. De är väldigt mjuk men kommer inte att bränna dina ben som läder kommer i sommar, och de ska se bra ut också. Denna installation bör ta ca 30 minuter och kräver inte någon särskild utrustning. Saker du behöver
Lammskinn klädslar
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Lyft nackstödet på sätet för att exponera plastflikarna på toppen av sitsen där nackstöd inläggen glida in. Tryck på knappen på sidan av plasten fliken och dra ut nackstödet sedan placera den åt sidan.
2

Placera lammskinn sittunderlag över sätet, placera området märkt "Bottom" på sätessitsen av sätet och placera toppen över den övre bakre delen av sätet.
3

klättra in i baksätet och når genom gapet mellan ryggstödet och sitsen att greppa banden i mitten av klädseln. Beroende på modell, finns det vanligtvis två till tre remmar.
4

Flytta till framsidan av stolen igen och dra ner de främre hörnen av sätet. Se till att sömmarna i klädseln linje med sömmar i sätet, och sedan se till att locket är instoppat i hörnen.
5

Skjut luckan in mot gapet av sätet där remmar är placerade som passar till botten av locket till sätet och tucking locket i runt sidorna av sätet. Ta den mellersta bandet belägen i spalten mellan ryggstödet och botten
6

, sedan dra den mot framsidan av bilen, haka kroken på bandet till en av metall fixturer på undersidan av sitsen. Ta de återstående två remmar och skjut dem under botten av sätet samt, sedan koppla dem till ringarna på framsidan av botten av klädseln.
7

Dra remmarna på sidorna av baksidan av locket och sidorna av nedre delen av locket och haka dem till metallen på undersidan av sätet. Detta bör passa av locket helt till sitsen.
8

Känn toppen av sätet för att lokalisera plasthandtag på toppen av sätet där huvudstödet sänks i. Skär små slitsar i toppen av locket med rakbladet och skjut nackstödet på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97112.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.