Hur man tar bort dörrpanelen på en 2005 Chevrolet Silverado

Interiören på en 2005 Chevrolet Silverado är inte känd för att ha en hel del känsla, men vad det saknar i bekvämligheter, det gör upp i funktion. Dörrpanelerna har stora, greppvänliga knappar och handtag, som är avsedda att användas samtidigt bär arbetshandskar. Silverado s dörrpaneler är lätta att ta bort också, om du vill installera en ny uppsättning av dörr högtalare eller fixa en regulator makt fönster. Saker du behöver
skruvmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Grip plasten panelen i hörnet av dörren, mittemot dörren spegeln, och dra bort det för att ta bort klippen. Ställ panelen åt sidan.
2

Ställ bladet av skruvmejsel mellan kåpa runt inre dörrhandtaget och dörrpanelen. Vrid bladet att poppa av trim panel. Upprepa denna process för kåpa runt dörrlåset. Addera 3

Dra upp fönsterhissen byta panel för att frigöra klämmorna. Koppla ledningarna och ställ den åt sidan.
4

unbolt dörrpanelen från dörren med 1/4-tums Ratchet och uttag. Bultar är placerade under armstödet, vid foten av dörrpanelen, och bakom dörrlåset trim.
5

Lyft upp dörrpanelen vid basen tills den rör sig upp ca 1 tum. Dra panelen bort från dörren, och dra ledningar för innerbelysningen i nedre hörnet med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97187.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.