Hur du ansluter en After Market Tach i en 1992 Honda Civic DX

Varje år Honda Motor Company tillverkar Honda Civic, men inte alla har samma standard. Alla Honda Civic-modeller är tillverkade med en varvräknare kabelstam bakom instrumentbrädan, men inte alla Honda Civic-modeller har en varvräknare. Installera en eftermarknad varvräknare i en 1992 Honda Civic DX är ett enkelt gör-det-själv-jobb, vilket kan åstadkommas på hemmaplan. Saker du behöver
Phillips
skruvmejsel Nytt eftermarknaden varvräknare
Visa fler instruktioner
1

bort den svarta plastkåpan som håller instrumentpanelen på plats. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort två skruvar precis ovanför klar plast instrumentpanelen locket. Den svarta plastkåpan som omger instrumentpanelen kommer att falla bort.
2

bort fyra instrument-panel-till-instrumentpanelen fästskruvar med en kryssmejsel. Skruvarna finns i de fyra hörnen på instrumentpanelen. Dra instrumentpanelen bort från instrumentbrädan.
3

Lossa kablarna som foder till baksidan av instrumentpanelen. Det kommer att finnas tre eller fyra trådar beroende på transmissionen av fordonet. Trådarna lossa från sina selar med en enkel klämma på selen organ. Notera vilka trådar går med vilken kabelstammar.
4

Dra instrumentpanelen ur instrumentbrädan och ställ den på ett bord. Ta bort plasthöljet genom att lossa sju clips finns runt kroppen av instrumentpanelen. Lossa fyra fler klipp för att ta bort den svarta plasten huven på instrumentet. Dra upp svart plast overlay ovanpå de instrument själva att ta bort överlägget.
5

Vrid nakna instrumentpanelen över på bordet och ta bort fyra små skruvar till höger på instrumentpanelen med en Phillips-skruvmejsel. Skruvarna kommer att vara i en liten fyrkant av fyra. Vrid instrumentpanelen tillbaka och ta bort enskilda instrument från panelen.
6

Installera den nya varvräknare på sin plats, vrid instrumentpanelen och montera de fyra små skruvarna. Installera instrumentpanelen tillbaka i instrumentpanelen och anslut kablarna till kablage.
7

tillbaka de fyra instrument-panel-till-instrumentpanelen skruvarna med en Phillips-skruvmejsel. Placera den svarta plasten omlott omfatta och ersätta de två skruvarna med en Phillips-skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97563.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.