Hur man tar bort dörrpanelen på en Honda Civic

De dörrpaneler på en Honda Civic skyddar de inre komponenterna i dörren från skador. Om du någonsin vill arbeta på insidan av dörren, måste du ta bort panelen. Detta inkluderar att ta av luckan högtalare, som är monterade direkt till dörren. Ta bort panelerna bör ta ungefär 10 minuter per dörr. I det här fallet är projektet fordonet en 2002 Honda Civic sedan, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips-head
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Ställ bladet av platt skruvmejsel på insidan av det inre dörrhandtaget, i sömmen runt torget panelen inuti handtaget. Pop loss panelen med platt skruvmejsel, ta bort de två skruvarna undertill med Phillips-skruvmejsel. Dra i handtaget utanför dörren och använd platt skruvmejsel för att ta bort clipset som håller handtaget till dörren kopplingen. Dra ur-låsknappen och ställ styret åt sidan.
2

Ställ bladet av platt skruvmejsel mellan armstödet och dörrpanelen, använd sedan verktyget för att ta loss armstödet täcka. Ta bort Phillips-skruvar undertill med Phillips-skruvmejsel. Dra ur-fönstrets kontroller.
3

Dra loss den inre panelen i hörnet av dörren, mittemot spegeln. Dra luckan mot dig att släppa klippen som håller den på plats, lyft sedan dörrpanelen utanför fönstret ledge och bort från bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97246.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.