Ta bort och ersätt en 1995 Chevy Tahoe Ratt

Över tid kan beståndet ratten på en Chevrolet Tahoe bära ner och ser dåligt, eller ens knäcka från värmen. Detta kan göra körupplevelsen obekväma, och att du vill byta ut hjulet för en ny modell. Detta kan göras enkelt, men du måste först ta bort krockkudden, vilket tar några särskilda åtgärder för att vara säker. I det här fallet är projektet fordonet en 1995 Chevrolet Tahoe, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
obestämd nyckel satt
skruvmejsel
1/2-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
Byte ratt
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och koppla den negativa polen på batteriet med hjälp av en skiftnyckel. Låt lastbilen att sitta i 30 till 45 minuter för att tillåta någon kvarvarande energi i systemet att försvinna.
2

Vrid ratten 90 grader från rakt fram positionen. Placera bladet på platt skruvmejsel i hålet på baksidan av ratten, som nu är på toppen av rattstången. Tryck skruvmejseln på plats och ena sidan av krockkudden kommer att dyka gratis. Upprepa processen för den andra sidan av krockkudden, som dyker hela krockkudden ur ratten.
3

Koppla ur krockkudden från ratten med händerna. Placera sedan krockkudden uppåt (tutan pekar upp mot himlen) på en statisk-fri yta. Vrid ratten för att peka rakt fram.
4

unbolt ratten från rattstången med 1/2-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Placera mitten av ratten avdragare på mitten av rattstången, och trä bultarna med satsen i de gängade hålen flankerar rattstången på ratten. Dra ner avdragaren med spärr, som dyker ratten bort av kolonnen.
5

Skjut hjulet ersätter ratten på rattstången, se till att den är ordentligt centrerad. Dra ner det med hjälp av lager bult och 1/2-tums ratchet, förlängning och uttag.
6

Anslut ledningarna för krockkudden på baksidan av krockkudden, skjut in det i ratten tills du hör att den klippa på plats. Anslut den negativa polen på batteriet med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97193.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.