Hur man installerar en 1956 Chevy Sway Bar

Den främre hjulupphängningen på en 1956 Chevrolet kom inte med en gungning bar. Det innebär att bilen hörnen, kan det luta starkt till ena eller andra sidan, vilket orsakar instabilitet och en obekväm känsla under körning. För att åtgärda problemet, kan du köpa en eftermarknad kit krängningshämmare och installera den i bilen. Detta är inte en tekniskt svår process, men det är tidskrävande, och kommer att ta över två timmar att göra. Saker du behöver
Måttband
Jack
Jack står
Drill
Metall borr
Sway Bar Kit
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skiftnyckel som
låstängerna
Märkpenna
Visa fler instruktioner
1

Håll i krängningshämmare framför dig så att bredden på baren är framför och dopp i mitten av stapeln går ner mot marken. Installera en krängningsstång bussning över krängningshämmaren så det finns en bussning på varje sida av krängningshämmare, utanför centrum dip.
2

Montera vingla Länkfältet änden på krängningsstång i följande ordning, som arbetar från toppen av bulten ned: Bolt, tvättmaskin, bussning, krängningshämmare, bussning, bricka, spacer, tvättmaskin, bussning, vinkel fäste, bussning, bricka och mutter. Om det behövs, se bilden i satsen för placering.
3

Håll krängningshämmare upp mot botten av ramen med pallbockar och en domkraft. Mät krängningshämmare med ett måttband för att säkerställa att stången är centrerad på ramen och fordonet. Kläm fast fästvinklar på slutet länkar till de nedre länkarmarna med ett par låstänger. Markera hålet i vinkeln fästet på lägre länkarm med en permanent markör. Markera hålen i de centrala bussningar krängningshämmare på ramen med märkpenna därefter sänka krängningshämmare från ramen.
4

Borra 5/8-tums hål i de nedre länkarmarna med en borr och metall borr. Borra hålen i ramen med en 3/8-tums borr och borr. Montera krängningshämmare på ramen med domkraft och pallbockar.
5

Tråd en bricka och skruv löst på ena änden av båda U-bultarna som ingår i krängningshämmaren kit. Sätt varje U-bult upp genom ett av de borrade hålen i ramen manövrera sedan den andra änden av U-bult genom det andra hålet, så att botten av U sitter på insidan av ramen. Montera brickorna och bultarna på den andra sidan av U-bultarna, kontrollera att krängningshämmaren är centrerad på ramen med måttband dra sedan åt dem att montera krängningshämmare på ramen.
6 < p> Bolt vinkelparenteserna på slutet länkar till de nedre länkarmarna med den medföljande hårdvaran, 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Dra ner muttern slutet länken och bult med samma verktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96219.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.