Hur man jämföra resultatet för Ljuddämpare

Det finns många olika faktorer som man kan tänka på när man jämför prestanda halsdukar. Kostnaden är den största såvida du inte är på en sponsrad race team, är vikten en annan faktor för alla prestanda-komponent, hästkrafter och vridmomentet ökar är av avgörande betydelse, och slutligen buller är en viktig faktor för bilar som används som daglig förare också. Men allt detta arbete kommer att vara värt det när du väljer rätt ljuddämparen som ger dig extra kraft och en själfull avgasljud. Saker du behöver
Dynameter
Visa fler instruktioner
1

Kör bil eller cykla med sina lager ljuddämparen på en dynameter. Dynameters är komplexa delar av utrustning så att du måste hitta ett dynameter lab som kan köra tester för dig. Den dynameter är också känd som en rullande landsväg eftersom den använder rullar för bilen att köra på så du kan testa det i olika hastigheter medan den är ansluten till sensorer. Om du testar en AWD bil då du kommer att behöva för att säkerställa användningen av en AWD kapabel dynameter eftersom alla fyra hjulen kommer att vända.
2

Record hästkrafter och siffror vridmoment på ditt fordon. Som dynameter körs det ger dig hästkrafter och vridmomentet vid varje varvtal upp till redline. Gör detta tre gånger och ta ett genomsnitt av de tre att få en korrekt behandling.
3

Installera varje av de halsdukar du vill jämföra på fordonet och kör den genom dynameter, igen tre gånger för varje för att få ett bra genomsnitt. Gör inspelningar av hästkrafter och siffror vridmoment varje gång. Notera även av ljud och om du gillar det eller inte. En ljuddämpare kan drastiskt ändra motorns del av en bil.
4

Jämför hästkrafter och siffror vridmoment för varje ljuddämparen. De högre vridmoment siffrorna får inte tillhöra ljuddämparen med de högsta hästkrafter siffror. Vridmoment hjälper dig accelerera medan hästkrafter bestämmer dig toppfart. Bestäm vilka nummer är mest relevant för hur du kör. Street körning större nytta vridmoment kommer racing kan kräva fler hästkrafter ökar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96377.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.