Hur Wire en Hoppy Brake Control

Installera en Hoppy bromskontroll låter dig dra släpfordon med elektriska bromssystem. Bromsreglerorganet använder en rörelsedetektor och information från bromspedalen för att avgöra hur mycket bromskraft tillämpas på trailern. Genom att justera växlarna på enheten kan du finjustera släpvagnens bromsar arbeta i synk med dragfordonet. Anslutning av broms kontroll kan göras med några vanliga verktyg och grundläggande kunskaper om fordonsindustrin 12-volts elsystem. Saker du behöver
Kabelsats
Butt kontakter
Scotchlok kontakter
eltejp
Tänger
sidavbitare
Visa fler instruktioner
1

Kör den blå kabeln till baksidan av fordonet och fäst den blå kabeln på släpvagn sele med en butt-kontakt. Placera en strippad tråd i varje ände och komprimera med tång. Wrap detta sammanhang i eltejp.
2

Kör den röda kabeln till bromspedalen switch och kontakten till tråden med en Scotchlok kontakt. Detta fungerar genom att placera en tråd i varje spår och stänga spärren. Bromspedalen brytaren är placerad bakom bromspedalen. Wrap samband med eltejp.
3

Lokalisera gummigenomföringen i brandväggen som ger åtkomst från förarsidan foten väl, genom brandväggen och in i motorrummet. Skär ett litet hål i mitten av denna genomföring med en kniv.
4

Kör den vita kabeln och den svarta kabeln genom detta hål och in i motorrummet. Guide ledningarna längs sidan av kroppen till fordonets batteri.
5

Lossa båda kontakterna på batteriet och fäst den svarta kabeln till den positiva polen och den vita ledningen till den negativa polen, och refasten terminalerna.
6

Säkra lösa kablar med buntband så att de inte stör förarens reglage eller drift av motorn. Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87030.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.