Hur mörkare Strålkastare

Mörkare strålkastarna på din bil kan göra en bil ser mer aggressiv och kundanpassade. Använda nyans spraya allmänhet avsedda för användning på bakljus, kan du något mörkare utsidan av lampor för att blanda in dem i kroppen i bilen. När lamporna tänds de lyser igenom nyans, lyser upp vägen som vanligt. Var noga med att kontrollera med din lokala myndigheter innan du fortsätter, eftersom vissa områden förbjuder mörknande strålkastare. Saker du behöver
Maskeringstejp
2000 grit våt /torr sand Dish papper
tvätt tvål
Isopropylalkohol
mjuk trasa
Nite Shade nyans spraya
Klarlack sprej

Visa fler instruktioner
1

ta bort strålkastaren från fordonet. För att erhålla optimalt resultat bör strålkastaren inte förmörkas medan den fortfarande på fordonet. Lossa och ta bort ljuset kabelnät, och sedan ta bort skruvarna som håller ljuset i kroppen av bilen och ta bort. Tejpen alla delar av ljuset som du inte vill tona med maskeringstejp. Alla områden täckta med bandet förblir tydlig.
2

Blöt strålkastarna med vatten och putsa ytorna dem med 2000 grit vått /torrt sandpapper. Detta kommer att hjälpa tona spray för att fästa och kan inte skada lamporna. Tillsätt några droppar diskmedel tvål till lamporna och upprepa slipningen.
3

Blöt en mjuk trasa med tvättsprit och polera linserna med den för att ta bort smuts fett, tvål eller andra frågor som skulle kunna störa nyans spray.
4

Ställ ljusen på en stabil arbetsyta, sedan spraya dem från sida till sida som håller sprayflaska ca 12 inches bort från ytan av linserna , alltid orientera sprayen vinkelrätt till ytorna som belägges. Spraya bara ett enda skikt, sedan vänta ca 15 minuter för den att torka. Denna typ av nyans sprayen tenderar att mörkna när det torkar, så ha tålamod för att undvika över toning linserna. Lägg ett andra lager om nödvändigt, tillämpas på samma sätt som det första lagret.
5

Spraya på ett lager klarlack spraya en gång en lämplig nivå av toning har uppnåtts. Kontrollera att nyansen är torr innan du fortsätter, sedan spraya på ett lager klarlack för att skydda lamporna från stenskott eller andra skador. Applicera klarlack spraya med samma tekniker som nyansen spray. Tillåt 12 timmar för lampor torka helt, ta bort maskeringstejpen om närvarande, sedan installera lamporna i bilen och njuta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87570.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.