Hur man bygger en Tractor Pulling motor för lastbilar

dragbil, traktor måste flytta stora mängder vikt från en plats till en annan. Inte bara lastbilen måste få ner det spåret, men det måste göra det medan lasten kontinuerligt ökat längre ner på spåret du går. Att dra mer vikt, måste en lastbil modifieras så att det kan hantera de extrema krafter som behövs för att konkurrera. Turning en motor lager diesel i en traktor-dragande monster tar motormodifieringar att öka vridmomentet och grepp när tyngden läggs till lastbilen och dra påbörjas. Saker du behöver
Twin Turbo kit (dieselmotorer) katalog Elektroniska datorenhet Upgrade chip
Avgaskit
Konkurrens stege barer
skiftnycklar (Allen, öppen ände, slutna änden, sockets)
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna avgassystem rubriker och ersätta dem med turbo rubriker för att omdirigera avgaserna in turbo fans som ökar lufttrycket inne i insugningsröret av motorn. Installera dubbla turbos på en vanlig dieselmotor lastbil motorn kan öka hästkrafter med 50 procent. Denna extra kraft ger en lastbil för att dra mer vikt med bara införandet av denna prestanda uppgradering för dragbil, traktor.
2

Omprogrammera programmet fabriken dator med en prestanda chip för att öka hur datorn kommunicerar med motorn. Genom att helt enkelt köpa och installera ett nytt program med en ny uppsättning av rutiner för drift i elektronisk dator enhet, kan du lägga till ytterligare 50 procent hästkrafter och vridmoment. Enkla handhållna programmerare finns att ta användaren genom en serie av ja och nej-frågor för att justera den nuvarande fabriken programmering i ett prestanda-program. Det nya programmet rymmer den stressiga dra stora vikter bakom ett lager dieselmotor lastbil, dragbil, traktor tävlingar.
3

Installera en prestanda avgassystem som gör att mer luft att utvisas ur motorn. Bygga mer hästkrafter och vridmoment betyder mer värme och gaser kommer att bygga i motorn. Dessa måste avlägsnas snabbt för att undvika överhettning. Koppla bort alla befintliga Avgasdelar från galgar stock avgasutsläpp och flänsar så att hela avgassystemet och ljuddämparen kan tas bort. Installera en stor diameter avgaser (4 inches plus) för att kunna köra det uppgraderade dieselmotorn på fullgas. Eftersom antalet en skada som producerar inslag till att göra mer hästkrafter med ett lager motor är värme, är det absolut nödvändigt att ta bort den överhettade gaserna snabbt för att undvika interna skador under användning.
4

Ta bort den gamla bakaxeln fjädringskomponenter som möjliggör för traktorn-dra motorn att skaka sina däck, vilket gör att lastbilen att sitta och spinna sina däck istället för att flytta traktorn-dra lasten ner på spåret. Byt stötdämpare och fjädrar med stege barer som håller bakaxeln direkt till lastbilens ram järnväg. Genom att lägga till denna suspension uppgraderingen, kommer din motor att kunna styra traktorns dragkraft direkt till spåret. Lastbil stege barer möjliggöra mer effekt genereras av en traktor-dragande motorn innan däcken och hjulen snurra utan att gå någonstans alls.
5

Justera utsignalen från diesel pumpen så att den pumpas upp till 25 procent mer diesel i motorn att brännas för makten. När du lägger in mer luft i motorn, och ett sätt för mer luft att fly, kan du öka produktionen av bränsle fabrik dieselpumpar att bygga mer makt naturligt. Leta upp bränslet motorns bränslepump och ta bort locket som täcker justerskruven. För Ford Power Stroke motorer, det ligger framför motorn nära kylarfläkten. Enkelt att vrida skruven ett kvarts varv medurs med en platt-kanter skruvmejsel effektivt kommer att öka mängden bränsle pumpen kommer att driva igenom systemet med 25 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82954.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.