Hemlagad GPS Mount

GPS-system är en stor hjälp när det gäller att få förlorade resenärer till sin destination. För att ett GPS-system för att vara effektiva, men måste det att monteras på ett ställe där den lätt kan ses. Om du köpt din GPS-system från en efter marknaden återförsäljare, kanske du inte har fått en bil fäste med det. Men med bara några bitar av röret, kan du skapa ditt eget fäste för systemet. Saker du behöver ruler
Två rullar med små skumtejp med en 1/2-tums bred center
1/2-tums PVC "T" joint
1/2-tums PVC "L" joint
1/2-tums PVC-rör
PVC såg
Kraftig plastbelagd tråd
Visa fler instruktioner
1

hitta en liten öppning i instrumentpanelen. Dessa vinklar är oftast på platser mellan två av instrumentbrädan komponenter eller i en öppning för att hålla papper och förändras. Mät storleken på denna öppning med linjalen.
2

Rulla ut skumtejp så att spolarna tätt passa vertikalt i det utrymme du hittade i instrumentpanelen. De bör passa in det så de inte flytta runt.
3

Placera de två spolar av tejp på motsatta ändar av "T" gemensamt. Detta är basen för fästet. Placera basen i öppningen på instrumentbrädan med den sista delen av "T" vänd utåt mot det inre av bilen.
4

Fäst "L"-konsol till den exponerade delen av "T" fäste. Den "L"-fästet ska peka uppåt.
5

Placera bit PVC-rör i toppen av "L"-fästet så att den sticker upp. Du kan behöva skära PVC-röret med röravskärare för att få det till en höjd som är bekväm för dig att titta på.
6

Wrap din GPS med tråden så att tråden skapar en vagga . Du vill vara säker på att du har tillgång till kontrollerna, är sidorna ordentligt fäst tråden, och skärmen är synlig. Som ni wrap, bör du ha två ändarna av kabeln pekande nedåt.
7

Fäst kabeln till PVC-rör genom att linda den runt röret och knyta ihop ändarna. GPS ska sitta på toppen av röret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84038.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.