Så här ändrar en SOHC Honda VTEC

En SOHC Honda VTEC-motor är en bra motor att ändra eftersom det finns många sätt att göra det, och du kan göra det på någon budget. SOHC står för Single Over Head Cam, vilket innebär att det bara finns en kamaxel i motorn. Trots detta kan ändra denna motor fortfarande kraftigt öka hästkrafter och prestanda. Du kan installera bolt-on produkter och reservdelar, medan professionella kan behöva installera andra delar. Instruktioner
1

Installera en kall luftintag i stället för fabriken luft rutan. En kall luftintaget tvingar kall luft in i motorn för att kyla den snabbare, vilket ökar hästkrafter. Byt även ut insugningsröret, som är på baksidan av den SOHC motor, med en eftermarknad insugningsrör. Den kalla luftintag fäster insugningsröret och ersätter både ger de bästa resultaten.
2

Ersätt den befintliga avgassystemet med en eftermarknad systemet. Byt ut avgaserna från avgassystem rubriker på motorn hela vägen till ljuddämparen för en full ersättning. Detta ger de bästa resultaten och mest hästkrafter.
3

Ändra järnväg fabriken bränsle för en eftermarknad bränslefördelningsröret. En eftermarknaden bränslefördelningsröret ger mer bränsle som ska läggas till i motorn när den körs, ökad hästkrafter. Det är vanligt bränsle skenor eller justerbara skenor bränsle som finns tillgängligt för SOHC VTEC motor.
4

Sätt en turbo på motorn, vilket i hög grad kan öka hästkrafter och prestanda. En turbo för en SOHC VTEC motor passar direkt framför motorn. Du kan köpa ett separat kit speciellt för denna motor, eller anpassade göra en.
5

Lägg ett lustgas kit till SOHC motor. Denna modifikation ensam kan snabbt lägga till 50 hästkrafter till din bil. Dessa kit är tillgängliga för både standard och automatisk växellåda SOHC motorer, som du kan installera på mindre än en dag om du har mekaniska färdigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85472.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.