Hur installerar jag Dimljus på en 92-95 Civic?

Honda Civic bil debuterade först 1973, och även om det har gått igenom många förändringar under åren, är det fortfarande ett av de mest populära Honda modeller på marknaden. Om ditt fordon är en modell mellan åren 1992 och 1995, gjorde bilen kom inte med standard med dimljus. Lyckligtvis kan du installera dimljus på din Civic hemma med rätt delar och verktyg. Saker du behöver
Skruvmejslar
Dimljus kit
Wrench och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Använd en Philips-skruvmejsel för att ta bort bultarna som säkrar den främre stötfångaren av Civic på plats. Använd en platt skruvmejsel för att bända loss nitarna som håller slemhinnan i framhjulen till stötfångaren av fordonet.
2

Ta bort stötfångaren från Civic s ram. Ta bostäder och platshållare ur din dimma ljus kit. Placera huset i fästet inuti platshållaren. Fäst den på plats med hjälp av en skruvmejsel och skruvar ur satsen.
3

Sätt ett dimljus ur satsen i huset du just monterade. Säkra dimljuset på plats med hjälp av skruvar och en skruvmejsel. Montera platshållaren till stötfångaren med skruvarna.
4

Leta pluggarna i slutet av dimljus ledningsnätet. Anslut dimljusen i varandra. Sätt tillbaka stötfångaren och fäst den på plats igen.
5

Ta ledningarna från dina dimljus och köra dem genom motorrummet i Civic. Fortsätt att köra trådarna genom passagerarsidan av fordon i storstugan. Kör trådarna på förarsidan av bilen.
6

Öppna instrumentpanelen panelen och ta bort platshållaren där dimman strömbrytare ska placeras. Anslut ledningarna till den plats där du tog bort platshållaren. Använd skruvar för att montera brytaren dimljuset på baksidan av instrumentpanelen.
7

Använd en skiftnyckel för att jorda ledningarna för övergången till en bult inne i Civic.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96085.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.