Supra Factory Exhaust Tips

Lägga till nya tips för att din Toyota Supra fabrik avgaser tillför lite stil på baksidan av din Supra. Även om de inte lägger någon prestanda på din bil, kan de ha en slående skillnad på baksidan av din bil. De flesta är lätta att installera, vilket gör det en uppgradering du kan göra själv med väldigt lite problem. Lägga avgassystem tips till en Supra är ganska mycket samma som någon annan sportbil. Runda avgassystem tips

Runda avgassystem tips är tillgängliga från borla för ungefär $ 50 i januari 2011. De finns med en polerad krom, vilket fungerar fint för att dölja en gammal eller rostiga slutrör. Även om de inte kommer att ändra ljudet av din Supra, kommer de att göra ryggen lite mer elegant. De runda tips finns med både intercooler som och med rullade kanter. Dessa två alternativ kommer att ge dig en liten förändring i ljudet av spetsen. Tipsen kan monteras med klämmor eller genom svetsning dem på plats.
Square avgassystem tips

Square avgassystem tips erbjuda en mer ovanlig och slående alternativ för rören på Supra. Lyckligtvis har de flesta fyrkantiga rören är fortfarande lätt att installera eftersom de har en bit runt rör monterat bakom torget dricks. Denna runda stycket kan klämmas eller svetsas på änden av avgasröret, vilket möjliggör mycket enkel montering. Borla linje av fyrkantiga tips finns med rullade kanter och med intercooler tips för att finjustera ljudet lite annorlunda. Räkna med att betala ca $ 60 till $ 100 för fyrkantiga avgaser tips.
Angle Cut Tips

vinkelskär tips är också tillgängliga från borla. Dessa ger en mycket aggressiv och sportig look på baksidan av din bil. I stället för att skära vertikalt, är öppningen skuren i en vinkel, lämnar toppen sticker ut längre än botten. De finns som antingen en fyrkantig eller rund vinkel klippa, och de kommer att ställa dig tillbaka ungefär $ 60 till $ 100. De finns som intercooler tips för ett lite mjukare ljud och med en rullad kant för en grövre look.
Dubbel Tips

avgassystem tips som gör att du kan skapa en dubbel uttömma med endast ett enda rör är också tillgängliga. Dessa är, i allmänhet, lite dyrare än sina singel-tip motsvarigheter, de ger mer utrymme och tillåter en betydligt sportigare och mer aggressivt utseende än de enkla tipsen. De ger en begränsad prestanda vinst genom att minska begränsningarna på luftflödet, mer än de enskilda tips, även om du får en mycket större vinst med ett komplett avgassystem. Dubbla tips kommer du tillbaka ungefär $ 150 till $ 200. Addera Y Pipes
p Om du vill ha den dubbla spets utseende, men du inte gillar enhetsaggregaten du kan alltid använda en Y-rör för att dela upp avgaserna i två delar och sedan montera tips på slutet av Y röret. Detta ansluter till fabriken avgasröret och ger dig två utrymmen till vilka du kan lägga tips. Y-röret kommer du tillbaka bara ca $ 25, plus kostnaden för de två tips att montera på utsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96218.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.